• 1401/08/11 - 08:37
  • بازدید: 75
به همت انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و همتایاران سلامت روان

نشست انگیزشی ویژه نودانشجویان علوم آزمایشگاهی ۱۴۰۱ در دانشکده گراش برگزار شد

به گزارش مفدگراش به همت انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و همتایاران سلامت روان، نشست انگیزشی ویژه نودانشجویان علوم آزمایشگاهی ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد.

این برنامه یکشنبه ۸ آبان ماه در سالن دفاعیه دانشکده و با هدف آشنایی نودانشجویان با رشته علوم آزمایشگاهی، ایجاد انگیزه در راستای شناخت بهتر از آینده شغلی و شناسایی پتانسیل های هر دانشجو در این رشته اجرا شد.

در ابتدا عاطفه بهرامی( مسئول اداره مشاوره دانشجویی ) ضمن خوش آمدگویی به اختصار تشکل همتایاران سلامت روان و هدف از برگزاری این نشست را بیان کرد.

علی دهقانی ( دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی ) نیز در خصوص عضویت و کاندیدا شدن در انتخابات این انجمن توضیحاتی ارایه داد.

در ادامه دکتر احمد فاطمی ( مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی ) به شفاف سازی در خصوص آینده شغلی این رشته، ظرفیت و پتانسیل های موجود در هر دانشجو جهت ارتقا و موفقیت در آینده پرداخت.

در این جلسه به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داده شد.

در پایان نودانشجویان از آزمایشگاه دانشکده بازدید و با تعدادی از تست های روتین آشنا شدند.

• گروه خبری : اخبار,کارگاه‌ها,همایش ها
عاطفه بهرامی